Purhon säännöt

1. Purhon alueen käyttöoikeus on kaikilla matkailuajoneuvon ja matkailuvaunun käyttäjillä. Telttailu on myös sallittua.

2. Alueen käytöstä ja muista käytetyistä palveluista on jokaisen suoritettava kulloinkin voimassa olevat maksut, jotka ovat nähtävissä päärakennuksen ilmoitustaululla ja isännän toimistossa.

3. Isäntävuoroaikana alueen käyttöä ja näiden järjestyssääntöjen noudattamista valvoo nimetty isäntä (isännät), jonka antamia ohjeita ja/tai määräyksiä jokaisen alueen käyttäjän on ehdottomasti noudatettava. Isännän vaunu on merkitty isäntäkyltillä ja hänen tulee kantaa tehtäväänsä osoittavaa isännän liiviä tai vaatetta.

4. Isännällä on oikeus ja hänen tulee puuttua henkilön tai henkilöiden aiheuttamaan meluavaan tai muutoin häiritsevään käyttäytymiseen siten, että järjestys alueella palautuu. Harkintansa mukaan isännällä on oikeus poistaa alueelta henkilö tai henkilöt, jotka huomautuksesta välittämättä eivät noudata ohjeita tai määräyksiä tai kutsua paikalle tarpeen vaatiessa myös poliisit.

5. Koska alueella on myös lapsiperheitä ja henkilöitä, jotka eivät käytä alkoholia, on tämän vuoksi väkevien alkoholijuomien nauttiminen sallittu vain omassa matkailuvaunussa /-autossa. Mietojen alkoholijuomien nauttiminen on sallittu saunalla ja grillillä / kodalla.

6. Jokaisen alueella oleskelevan tulee kunnioittaa muiden alueen käyttäjien rauhaa sekä alueella viihtymistä. Epäasiallinen käytös, toisen tahallinen loukkaaminen, riidan kylväminen tai muu panettelu johtavat alueelta poistamiseen.

7. Alueella on hiljaisuus klo 23.00 – 06.00 ellei muuta aikaa ole erikseen ilmoitettu.
Viikonloppuisin (pe,la) kodalla hiljaisuus tulee voimaan 01:30, mutta kodalla oleskelu 23 – 01:30 välisenä aikana ei saa häiritä alueen rauhaa. Kaikilla tulee olla mahdollisuus häiriöttömään yöhön. Hiljaisuuden aikana myös moottoriajoneuvojen käyttö on alueella on kielletty paitsi alueelle saapumisen tai sieltä poistumisen takia. Muutoinkin alueella on vältettävä turhaa moottoriajoneuvon käyttöä.

8. Matkailuvaunut ja -autot on sijoitettava siten, etteivät ne vie tarpeetonta tilaa. Kuitenkin vähintään 4 metrin turvallisuusväli on ehdottomasti säilytettävä, koskien myös etutelttoja, – katoksia ja vetoautoja. Isäntä osoittaa sijoituspaikan. Treffien aikana informoidaan asiasta erikseen.

9. Lemmikkieläimet on alueella aina pidettävä kytkettyinä. Omistajan on korjattava lemmikkien jättämät kiinteät jätteet alueelta. Leirintäalueen rantaan eläinten vieminen on ehdottomasti kielletty. Leirintäalueen vierestä löytyy ranta-alue, jossa koiria voi käyttää uimassa. Paikkaan johtaa tie portin pielestä.

10. Jokaisen on huolehdittava käyttämänsä alueen siisteydestä ennen poistumista alueelta. Samoin jätteet, harmaavesi ja kemialliset WC-astiat on tyhjennettävä vain niille varatuille paikoille.

11. Alueen luonto on säilytettävä koskemattomana. Rakennuksia ja laitteita ei saa turmella.

12. Avotulen teko on sallittu vain niille merkatuilla alueilla. Hiiligrillin käytössä on huomioitava viranomaisten määräykset metsä/ruohikkopalovaarasta. Hiiligrillin tuhkat tulee tyhjentää vain asianmukaiseen tuhka-astiaan.

13. Yhdistyksen yhteiset tavarat (polkuautot, soutuveneet, pelastusliivit) ovat vapaasti käytettävissä. Tavarat tulee palauttaa takaisin omille paikoille käytön jälkeen. Polkuautoilla saa ajaa leirintäalueen alatasolla sekä leikkikentän ympäri kiertävällä tiellä.

14. Muilta osin tulee noudattaa yleistä järjestyssääntöä ja hyvää karavaanarihenkeä.