Hallitus:

Bo Mickos

Toimikunnat:

Purhotoimikunta 2017:

Tehtävänä on leirintäalueen kunnossapito ja uusinvestointien hoitaminen, alueen toimintojen kehittäminen ja ylläpito. Isäntätoiminnan järjestäminen ja valvonta, aluetyöntekijöiden työnjohto ja valvonta, sekä leirintäalueen ylläpitoon liittyvän toiminnan suunnittelu ja toteutus kuuluvat myös Purhotoimikunnan tehtäväalueeseen.

Vetäjä: Juha (Juuso) Kujala, puhelin: 044 330 4874

Jäsenet: Marko Ahonen, Toivo Kirvesniemi, Juha Silfver, Bo Mickos, Markku Häkkinen, Aki Savolainen

Treffi - ja nuorisotoimitoimikunta 2017:

Toimikunta suunnittelee, johtaa ja valvoo treffitoimintaa sekä aikuisille että nuorisolle sekä tiedottaa siitä jäsenlehdessä ja kotisivuilla.

Vetäjä: Tarja Karikoski, puhelin: 044 7749 752

Jäsenet: Jaana Haapala, Jaana Kivelä, Jyrki Mettälä, Esa Pyysing, Katja Sankala, Mika Vainionpää, Raili Kämäräinen, Kirsi Savolainen, Tarja Pakkanen

Tiedotustoimikunta 2017:

Vastaa yhdistyksen tiedotustoiminnasta ja julkaisee yhdistyksen jäsenlehteä 2 kertaa vuoden aikana.
Vetäjä Kai Lehtinen

Matkailutoimikunta 2017:

Auttaa ja opastaa koti- ja ulkomaanmatkailuun liittyvissä asioissa. Järjestää yhdistyksen jäsenille yhteistapaamisia ja matkoja sekä koulutusta matkailuun liittyvissä kysymyksissä.

Vetäjä Bo Mickos.

Kausipaikkavastaava: Ari Kämäräinen, puhelin: 0400  7500 52

Rahastonhoitaja:
Ari Kämäräinen, puhelin: 0400 7500 52
sfckymppi.rahasto (@) gmail.com

Yhteyshenkilö alueella:
Ben Backman, aluehoitaja, puhelin: 044 7637 824

2017  SF-Caravan Kymenlaakso ry.