Purhotoimikunta 2019:

Tehtävinä purhotoimikunnalla on leirintäalueen kunnossapito, toimintojen kehittäminen ja ylläpito käsittäen myös mahdolliset uudethankkeet. Purhotoimikunta järjestää isäntätoiminnan sekä valvoo sen toteutumista. Aluetyöntekijöiden työnjohto ja valvonta, sekä leirintäalueen ylläpitoon liittyvän toiminnan suunnittelu ja toteutus kuuluvat myös Purhotoimikunnan tehtäväalueeseen.

Jäsenet: Aki Savolainen, Toivo Kirvesniemi, Bo Mickos, Osmo Kopponen ja Ari Kämäräinen

Vetäjä: Marko Ahonen

Treffitoimikunta 2019:

Toimikunta johtaa ja valvoo treffitoimintaa, suunnittelee treffien sisällön.

Treffitoimikunnanjäsenet: Marita Viipuri, Riitta Viipuri, Reijo Tuori, Sirpa Tuori, Sirpa Kopponen, Tarja Pakkanen, Kirsi-Marja Warkki-Mickos, Kirsi Savolainen ja Raili Kämäräinen

Vetäjät: Tuula Rynö, puhelin: 040 595 5406 ja Jaana Kivelä, puhelin: 040 562 5909

Liikunta- ja nuorisotoimitoimikunta 2019:

Toimikunta suunnittelee, johtaa ja valvoo treffitoimintaa lapsille, nuorille sekä lasten ja nuorten perheille.

Liikunta- ja nuorisotoimikunnanjäsenet: Carita Wiiala, Cecilia Laurila, Katarina Kuitunen, Marko Kuitunen ja Mika Vainionpää

Vetäjä: Sanna-Kaisa Lavi, puhelin 044 033 0609

Tiedotustoimikunta 2019:

Vastaa yhdistyksen tiedotustoiminnasta yhdistyksen kotisivuilla sekä SoMe:ssa.

Jani Lavi, puhelin 044 066 5717

Matkailutoimikunta 2019:

Auttaa ja opastaa koti- ja ulkomaanmatkailuun liittyvissä asioissa. Järjestää yhdistyksen jäsenille yhteistapaamisia ja matkoja sekä koulutusta matkailuun liittyvissä kysymyksissä.

Bo Mickos, puhelin 0400 86 0529

Turvatoimikunta 2019:

Vastaa yhdistyksen alueen turvallisuudesta.

Marko Ahonen

YT-alueen toimikunta 2019: