Purhotoimikunta 2018:

Tehtävänä on leirintäalueen kunnossapito ja uusinvestointien hoitaminen, alueen toimintojen kehittäminen ja ylläpito. Isäntätoiminnan järjestäminen ja valvonta, aluetyöntekijöiden työnjohto ja valvonta, sekä leirintäalueen ylläpitoon liittyvän toiminnan suunnittelu ja toteutus kuuluvat myös Purhotoimikunnan tehtäväalueeseen.

Jäsenet: Bo Mickos, Aki Savolainen, Toivo Kirvesniemi ja Juha Kujala

Vetäjä: Marko Ahonen

Treffi - ja nuorisotoimitoimikunta 2018:

Toimikunta suunnittelee, johtaa ja valvoo treffitoimintaa sekä aikuisille että nuorisolle sekä tiedottaa siitä jäsenlehdessä ja kotisivuilla.

Treffitoimikunnanjäsenet: Jaana Kivelä, Jyrki Mettälä, Esa Pyysing, Raili Kämäräinen, Tarja Pakkanen, Marita Viipuri ja Riitta Viipuri

Nuorisotoimikunnan jäsenet: Sanna-Kaisa Lavi ja Carita Wiiala

Vetäjä: Tarja Karikoski, puhelin: 044 7749 752

Tiedotustoimikunta 2018:

Vastaa yhdistyksen tiedotustoiminnasta yhdistyksen kotiivuilla sekä SoMe:ssa.

Tiedotustoimikunnan jäsenet: Jani Lavi

Vetäjä: Jaana Kivelä

Matkailutoimikunta 2018:

Auttaa ja opastaa koti- ja ulkomaanmatkailuun liittyvissä asioissa. Järjestää yhdistyksen jäsenille yhteistapaamisia ja matkoja sekä koulutusta matkailuun liittyvissä kysymyksissä.

Vetäjä: Bo Mickos

Turvatoimikunta 2018:

Vastaa yhdistyksen alueen turvallisuudesta.

Vetäjä: Marko Ahonen

2018  SF-Caravan Kymenlaakso ry.