Tervehdys

SF-CARAVAN Kymenlaakso ry:n hallitus on päättänyt avata leirintäalueen vierailijoille 14.5 2020 alkaen ja saunat otetaan myös käyttöön rajoitetusti.
Saunat lämmitetään tarvittaessa niin, että jokaisella saunojalla on tunnin vuorot. Toimistolla on saunavuorolista josta valitaan sauna aika. Saunoihin max. kymmenen henkilöä kerrallaan 31.5 2020 asti.
Jokainen on omalta osaltaan velvollinen noudattamaan muitakin viranomaismääräyksiä pandemiatilannetta koskien. Kaikkien leirintäalueella vierailevien edelleen muistettava, ettei aseta itseään eikä muita tartunta vaaraan. Jos olet itse tai läheisesi on sairaana pysy kotona. Myös sairaus epäilyn tai altistuksen jälkeen ennen kuin mahdolliset testitulokset tulevat on pysyttävä kotona. Riskiryhmiin kuuluvat huolehtivat itse omasta turvallisuudestaan.
Toukokuussa ei yhdistys järjestää ohjelmaa. Kesäkuussa, jos viranomaiset sallivat alkaa leirintäalueen toimimaan vähän kerrallan normaalisti.
Näillä ohjeilla tervetuloa uudet sekä jo tutummat asiakkaat sekä oma väki.

Nähdään Purhossa!
Aki Savolainen SF-Caravan Kymenlaakso ry puheenjohtaja

Tervehdys SF-Caravan Kymenlaakso ry:n jäsenet.
SF-Caravan Kymenlaakso ry:n hallitus päättänyt siirtää vuosikokousta myöhempään ajankohtaan. Syynä kokouksen siirtoon on Terveys- ja hyvinvointilaitoksen  sekä
SF-Caravan Suomi suositukset ja kehoitukset välttää myös alle 500 hengen kokoontumisia riskiryhmät huomioden. Kokous siirretään myöhemmin ilmoitettavaan
ajankohtaan ja ilmoitetaan sääntöjen mukaan kymmenen päivää ennen kokousta Ankkuri paikallislehdessä,Facebookissa sekä yhdistyksen nettisivuilla.Nykyinen hallitus jatkaa seuraavaan vuosikokoukseen asti. Näin toimimme viranomaisten suosituksia seuraten. Leirintäalue pidetään auki normaalisti siivousta tehostaen ja toivomme asiakkaiden noudattavan omia henkilökohtaisia hygieenia suosituksia terveysviranomaisilta. Samalla tällä ilmoituksella peruutetaan myös Pääsiäistreffit. Tulevien tapahtumien toteutuminen on terveysviranomaisten suosituksista kiinni.

SF-Caravan Kymenlaakso ry:n hallituksen  puheenjohtaja Aki Savolainen

Ehdokkaaksi tulevaan hallitukseen

Lähestyn teitä jo aikaisemmin asian tiimoilta, koska haluaisin jo tietoa ehdokkaista, niin puheenjohtajan kuin hallituksen osalta. Tänä vuonna korjaamme hallituksessa joka toinen vuosi vaihtuvien jäsenten rytmin joka meni kesken kauden keskeyttäneiden vuoksi sekaisin. Puheenjohtajan paikan lisäksi on tarjolla viisi hallituspaikkaa. Kolme jo suoraan kahden vuoden pestiä ja kaksi vuoden pestiä. Muutaman hyvän ehdokkaan ilmoituksen ehdokkuudesta olen jo saanut,mutta lisää kaivattaisiin. Tervetuloa vaikuttamaan.

Aki Savolainen SF-Caravan Kymenlaakso ry puheenjohtaja (toimea hoitava)

PS. Ilmoittautumiset ehdokkaaksi minulle tai nykyisille hallituksen jäsenille mahdollisimman pian. Minun numero 0456343454 ottaa ilmoittautuneita vastaan.

Nettimyyjät

Isännän puhelimeen tulee silloin tällöin soittoja nettimyyjiltä. On kuitenkin muistettava, että tilausoikeus on vain ja ainoastaan puheenjohtajalla, joten nettimyyjää pyydetään ottamaan yhteyttä kulloiseenkin puheenjohtajaan.

Nettimyynnin kautta ostetuista tarvikkeista/hakemistoista tulee aiheettomia laskuja, joiden peruminen jälkikäteen on erittäin hankalaa.

Uimapukua saa edelleenkin käyttää Purhon saunoissa.

Tupakointi saunojen lasitetuilla terasseilla on kielletty.

Aurinkoista sekä sienirikasta syksyä kaikille!

Hallitus 10.9.2017

Alueelta ei saa kaataa puita ilman hallituksen lupaa.

Hallitus 27.11.2016