Tervehdys,
SF-CARAVAN Kymenlaakso ry:n leirintäalue Purho suljetaan tänään jäsenistön ulkopuolisilta matkalaisilta 19.4 2020 asti.
Leirintäalueen saunat ovat suljettuina, koskee myös yksityis sauna vuoroja.
Jatkosta tiedotetaan myöhemmin viranomaisten suositukset ja käskyt huomioiden.
Aluevahtimestari on paikalla ja hänet tavoittaa isännän numerosta.

SF-Caravan Kymenlaakso ry:n hallituksen  puheenjohtaja Aki Savolainen

Tervehdys SF-Caravan Kymenlaakso ry:n jäsenet.
SF-Caravan Kymenlaakso ry:n hallitus päättänyt siirtää vuosikokousta myöhempään ajankohtaan. Syynä kokouksen siirtoon on Terveys- ja hyvinvointilaitoksen  sekä
SF-Caravan Suomi suositukset ja kehoitukset välttää myös alle 500 hengen kokoontumisia riskiryhmät huomioden. Kokous siirretään myöhemmin ilmoitettavaan
ajankohtaan ja ilmoitetaan sääntöjen mukaan kymmenen päivää ennen kokousta Ankkuri paikallislehdessä,Facebookissa sekä yhdistyksen nettisivuilla.Nykyinen hallitus jatkaa seuraavaan vuosikokoukseen asti. Näin toimimme viranomaisten suosituksia seuraten. Leirintäalue pidetään auki normaalisti siivousta tehostaen ja toivomme asiakkaiden noudattavan omia henkilökohtaisia hygieenia suosituksia terveysviranomaisilta. Samalla tällä ilmoituksella peruutetaan myös Pääsiäistreffit. Tulevien tapahtumien toteutuminen on terveysviranomaisten suosituksista kiinni.

SF-Caravan Kymenlaakso ry:n hallituksen  puheenjohtaja Aki Savolainen

Ehdokkaaksi tulevaan hallitukseen

Lähestyn teitä jo aikaisemmin asian tiimoilta, koska haluaisin jo tietoa ehdokkaista, niin puheenjohtajan kuin hallituksen osalta. Tänä vuonna korjaamme hallituksessa joka toinen vuosi vaihtuvien jäsenten rytmin joka meni kesken kauden keskeyttäneiden vuoksi sekaisin. Puheenjohtajan paikan lisäksi on tarjolla viisi hallituspaikkaa. Kolme jo suoraan kahden vuoden pestiä ja kaksi vuoden pestiä. Muutaman hyvän ehdokkaan ilmoituksen ehdokkuudesta olen jo saanut,mutta lisää kaivattaisiin. Tervetuloa vaikuttamaan.

Aki Savolainen SF-Caravan Kymenlaakso ry puheenjohtaja (toimea hoitava)

PS. Ilmoittautumiset ehdokkaaksi minulle tai nykyisille hallituksen jäsenille mahdollisimman pian. Minun numero 0456343454 ottaa ilmoittautuneita vastaan.

Nettimyyjät

Isännän puhelimeen tulee silloin tällöin soittoja nettimyyjiltä. On kuitenkin muistettava, että tilausoikeus on vain ja ainoastaan puheenjohtajalla, joten nettimyyjää pyydetään ottamaan yhteyttä kulloiseenkin puheenjohtajaan.

Nettimyynnin kautta ostetuista tarvikkeista/hakemistoista tulee aiheettomia laskuja, joiden peruminen jälkikäteen on erittäin hankalaa.

Uimapukua saa edelleenkin käyttää Purhon saunoissa.

Tupakointi saunojen lasitetuilla terasseilla on kielletty.

Aurinkoista sekä sienirikasta syksyä kaikille!

Hallitus 10.9.2017

Alueelta ei saa kaataa puita ilman hallituksen lupaa.

Hallitus 27.11.2016