Hallitus tiedottaa

Talvipaikkojen alkamisajankohta

Tänä vuonna talvipaikkojen alkamisajankohta osuu sunnuntaille 15.10.2017.

Hallitus päätti, että tänä vuonna matkailuajoneuvon voi tuoda talvipaikalle jo perjantaina 13. lokakuuta ilman erillisiä aluemaksuja.

Jatkossa huomioidaan talvipaikkojen alkamisajankohta siten, ettei se ole sunnuntaille.

Nettimyyjät

Isännän puhelimeen tulee silloin tällöin soittoja nettimyyjiltä. On kuitenkin muistettava, että tilausoikeus on vain ja ainoastaan puheenjohtajalla, joten nettimyyjää pyydetään ottamaan yhteyttä kulloiseenkin puheenjohtajaan.

Nettimyynnin kautta ostetuista tarvikkeista/hakemistoista tulee aiheettomia laskuja, joiden peruminen jälkikäteen on erittäin hankalaa.

Uimapukua saa edelleenkin käyttää Purhon saunoissa.

Tupakointi saunojen lasitetuilla terasseilla on kielletty.

Aurinkoista sekä sienirikasta syksyä kaikille!

Hallitus 10.9.2017

Toimikunnat ovat täydentyneet uusilla jäsenillä:

Purhotoimikunta:
Vetäjä: Juha (Juuso) Kujala, puhelin: 044 330 4874
Jäsenet: Marko Ahonen, Toivo Kirvesniemi, Juha Silfver, Bo Mickos, Markku Häkkinen, Aki Savolainen

Treffi - ja nuorisotoimitoimikunta 2017:
Vetäjä: Tarja Karikoski, puhelin: 044 7749 752
Jäsenet: Jaana Haapala, Jaana Kivelä, Jyrki Mettälä, Esa Pyysing, Katja Sankala, Mika Vainionpää, Raili Kämäräinen, Kirsi Savolainen, Tarja Pakkanen

Kesäpaikat:
Kesäpaikkoja on kyselty mutta kukaan ei ole halukas vuokraamaan sitä vanhalta golf-kentältä. Asiasta keskusteltiin ja päätettiin vuokrata 4 kpl:ta kesäpaikkoja hintaan 300,00 € poikkeuksellisesti kausipaikoille tänä kesänä 3 kk:n ajaksi (kesä-elokuu), paikka on sitova ja kun kesäpaikka jää tyhjäksi, tulee siitä ilmoittaa toimistoon – sama menettely kuin kausipaikkalaisillakin. Tällöin paikka on muiden vierailijoiden käytettävissä.

Työtuntimäärä treffeillä, joka oikeuttaa treffimaksusta vapautukseen:
Asiasta keskusteltiin ja päätettiin, että minimi aika on 5h työtä. Tämä edellyttää nollatoleranssia työaikana.

Kesälehdet:
Tilataan Kymen Sanomat ja Helsingin Sanomat ajalle 1.6 -31.8.2017.

Inva-saunan maksu:
Inva sauna on perinteiden mukaisesti ilmainen.

Lämpimiä kesäilmoja odotellen,
hallitus 27.5.2017

Keltainen peltivarasto yläalueella on tarkoitettu vain yhdistyksen käyttöön. Sinne ei varastoida/säilytetä henkilökohtaisia tavaroita.

Alueen kesäpaikat sijaitsevat vanhalla minigolfkentällä eikä kesäpaikkoja myydä muualle. Vuosipaikat sijaitsevat yläalueella, talvipaikat sijaitsevat erikseen tietyllä ajalla tietyllä alueella (paikkoja 25 max).

Koska pubimyyjiä ei parina viime kesänä ole helpolla/ei ollenkaan saatu ja pubi on yksi tärkeimmistä rahantuottajista yhdistykselle, hallitus on kokouksessaan päättänyt lisätä pubivuoron vuosipaikkalaisten velvoitteisiin. Pubivuorovelvoite ei koske niitä, joille on jo aikaisemmin myönnetty vapautus isäntävuoroista. Isäntä/pubivelvoitteen voi hoitaa myös isäntäkauden ulkopuolella, ota asiassa yhteyttä Karikosken Tarjaan tai Kujalan Juusoon.

Kevättä ja kesää odotellen,
hallitus 8.4.2017

Jos aiot lopettaa kausipaikalla, ilmoitathan asiasta kausipaikkavastaavallemme Ari Kämäräiselle sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille!
Hallitus 4.2.2017

1)    Kausipaikka voidaan siirtää suvussa ilman että uusi vuokraaja siirtyy kausipaikkajonon hännille.
Kausipaikalla olevassa vaunussa yöpyvä, muu kuin paikan vuokrannut henkilö (kyseinen henkilö ei ole paikalla), maksaa normaalin aluemaksun.

2)    Kaasupullon hinta nousee 7.1.2017 alkaen – uusi hinta on 23 €. Korotus johtuu yleisestä kaasun hinnan veronkorotuksesta/AGA.

3)    Treffimaksusta tehtiin periaate-päätös: jos treffilistalla lukee TREFFIT, niin silloin peritään treffi-maksu matkailuvaunukunnalta ja vuonna 2017 maksun suuruus on 20 €.  Treffeillä on orkesteritanssit.

4)    Juhlatoimikunta perustettiin hoitamaan yhdistyksen 19.8.2017 olevia juhlia ja siihen kuuluvat hallituksesta Timo, Teija, Tarja ja Juuso. Tämä poppoo organisoi juhlat ja pyytää tarvittavan määrän henkilöitä apujoukoikseen.

Oikein mukavaa alkanutta vuotta kaikille!
Hallitus 7.1.2017

Alueelta ei saa kaataa puita ilman hallituksen lupaa.

Hallitus 27.11.2016

Matkailuvaunun tai matkailuauton tilapäinen pito alueella.

Kyseessä tilanne, jossa vaunu tai auto jätetään alueelle säilytykseen. Päätettiin, että matkailuajoneuvoa voi säilyttää ajankohdasta riippumatta max 5 päivää, vuorokausihinta on 7,50 €.

Isäntänä oltaessa ei enää ole vapautusta sähköstä. Pesukoneen tai kuivurin käyttö on jatkossa myös maksullista.

Arpajaisvoittoja kaivataan treffeille. Ellei palkintoja tuoda, ei arpajaisia voida pitää.

Juhlat; yhdistyksen 45-vuotis ja Purhon 40-vuotisjuhlat pidetään 18–20.8.2017.

Hallitus 11.9.2016

Oluen, siiderin ja lonkeron hinnankorotus
Panimo nostaa hintoja 1.10.2016 alkaen, joten samaan aikaan korotetaan Purhossa oluen, siiderin ja lonkeron hintaa 0,50 €:lla*.* Hallitus 1.10.2016

Syyskokouksessa 15.10.2016 tehtyjä päätöksiä

Kaudelle 2017 – 2018 hallituksen jäseniksi valittiin Kai Lehtinen, Teija Ahdepelto, Juha Kujala ja Ari Kämäräinen.

Leirintäaluemaksut 1.1.2017 alkaen:
Vuosipaikka 490,00 €
Talvipaikka 160,00 €
Kesäpaikka (vanha minigolfkenttä) 300,00 €/3 kk
Vuorokausi 15,00 €
Sarjakortti 140,00 €/10vrk
Sähkön perusmaksu/vierailija 2,00 €/vierailu
Sähkö 0,30 € / kWh
Sähkö ilman mittaria;
(talviaika 15.10 – 30.4) 8,00 € / vrk
Sähkö ilman mittaria
(kesäaika 1.5 - 14.10) 4,00 € / vrk
Ilmastointilaite ilman mittaria 3,00 €/vrk

2017  SF-Caravan Kymenlaakso ry.